Terug naar teamoverzicht

D.G. Bakker

Huisarts

 

Afwezig

Nog niet bekend

 

Van September 2019 tm Juni 2020 ben ik een aantal keren afwezig op de donderdag en vrijdag i.v.m. Tranzo-nascholing. Er is dan wel voor waarneming gezorgd.

 

 

 

 

 

 

 

Spreekuurtijden


Over mij

Sinds 1998 ben ik praktiserend huisarts in Nuenen.
Dit dorp ademt voor mij de juiste sfeer uit in gezelligheid en dynamiek.
Na tien jaar kleinschalig als solist, werk ik thans vanaf 2009 in een prettig en innovatief team aan de Berg. Hier kom ik persoonlijk tot mijn recht op het vlak van strategie, PR en communicatie.

Als huisarts wil ik aanwezig en betrokken zijn voor mijn patiënten.
Met name op momenten van moeilijke keuzes, advies en intensieve behandeling en begeleiding vind ik dat belangrijk. Daarnaast probeer ik samen met mijn andere teamleden adequaat en efficiënt uw dagelijkse zorgvragen te beantwoorden en/of te behandelen. Tijdens het spreekuur neem ik de tijd  voor u. Soms moet een volgende patiënt dan even wachten. (maar lezen mag ook!)

In mij zit een generalist en dat wil ik blijven. Ook het ‘zorgen voor elkaar’ wil ik helpen stimuleren omdat dat naast gezondheid, ook ieders welzijn bevorderd. Verder ben ik nieuwsgierig naar nieuwe innovaties binnen ons vak mits dit bijdraagt aan een zinnige kwalitatieve zorgverlening.

Ik woon thans met mijn vrouw Marieke in Nuenen nadat we onze vijf kinderen op het droge hebben. Mijn interesse omvat: geschiedenis, Italië, goed eten, en met interessante mensen het gesprek aangaan.