Terug naar teamoverzicht

C.Y. Man-Tang

Waarnemend huisarts

 

Afwezig

nog niet bekend

 

 

 

Spreekuurtijden

Over mij

Mijn naam is Chee Yan Man en ik ben huisarts sinds 2012. Sinds januari 2017 werk ik met veel plezier op de woensdagen in de praktijk van Annette Schoenmaker. Daarnaast ben ik als huisarts 2 dagen in de week werkzaam bij een instelling voor verstandelijk gehandicapten.

Na mijn basisopleiding in Maastricht, heb ik twee jaar in het MMC Veldhoven gewerkt op de kinderafdeling en intensive care voor pasgeborenen. Daarna heb ik in Maastricht met veel plezier mijn huisartsopleiding gevolgd. Wat mij zo aanspreekt in ons huisartsenvak is dat we het eerste aanspreekpunt zijn voor het hele gezin, met vaak uiteenlopende vragen en klachten. Het blijft voor mij bijzonder om op één dag zoveel verschillende patiënten te zien en te proberen voor iedereen een passende behandeling en/of begeleiding te vinden. Ik vind het belangrijk om als huisarts aandacht te hebben voor de patiënt als mens.

Samen met mijn partner heb ik een tweeling, 2 meisjes. We wonen in Son en Breugel. In mijn vrije tijd hou ik van taarten bakken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.